Wij vinden het altijd leuk om van onze klanten te horen hoe ze hun middag, avond of evenement bij ons hebben ervaren. Ook eventuele tips zijn van harte welkom,  want ook wij willen alleen maar groeien en verbeteren.

 

25-8-2020

Wij zijn na een dagje Tilburg met het gezin bij Pizza di Nonna terecht gekomen. Wij als Italië liefhebbers voelde bij het binnenkomen meteen dat we hier helemaal goed zaten. De kaart was eenvoudig, niet teveel poespas en niet overdreven. En wat natuurlijk echt geweldig was, was het zelfs samenstellen van de pizza’s voor de kinderen. Wat hebben die lopen smullen van hun pizza met chocolade en fruit. Super leuk idee. Het is niet altijd even makkelijk om de kids tijdens een avond uiteten rustig te houden dus dit was een geweldige uitkomst voor zowel hun als ons. Helaas komen wij uit het Noorden van het land maar mochten we weer een keer in de buurt zijn dan komen we zeker langs. En misschien is het een goed idee om een vestiging in het Noorden te openen :p???

Hartelijke groeten en heel veel succes met jullie restaurant.

 

Pieter de Bol

 

 

29-5-2021

Na een middag shoppen met de meiden en een heerlijk ijsje bij Gelato die Nonna vonden wij het wel een goed idee om onze avond in het restaurant af te sluiten. En wat een gezelligheid was dat! Er bleek live muziek te zijn waardoor wij ons helemaal in Italie waande. We hebben heerlijk gegeten en de avond afgesloten met een Scroppino. Zeker voor herhaling vatbaar. Binnenkort maar snel weer een middagje Tilburg.

Groetjes,

 

Mireille Willemsen

 

 

10-2- 2020

Ik had veel gehoord over jullie restaurant dus besloot eens een hapje te komen eten. De sfeer was goed, eten ook alleen had de kaart wat mij betreft iets uitgebreider en luxer gemogen. Maar dat is waarschijnlijk het concept waar jullie voor hebben gekozen. De wijnkaart was wel voortreffelijk. Al met al een gezellige avond.

Groeten,

 

Jan Peter de Gooi

 

19-12-2019

Als bedrijf wilde wij graag de laatste weken van een goed jaar vieren en hebben wij daarom gekozen om de bovenverdieping van het restaurant af te huren. Wat was dit geweldig geregeld.Het lopend buffet met pasta’s en pizza’s en de ouderwetse ijskar was een groot succes.Wij hebben zeer zeker genoten en ons personeel hebben zeker een avond gekregen die ze absoluut verdiende. Mijn complimenten en waarschijnlijk tot snel.

Kees Walters, Gokkasten Services B.V

 

 

22-11-2021

Wij besloten op een druilerige zaterdag ons eens te verwennen met een heerlijke zoete High Tea.En een verwennerij was het zeker. Ik heb nog nooit zoveel lekkers bij elkaar gezien en gegeten.Ondanks de kou kon ik zelfs het ijs niet weerstaan. Zeker een aanrader maar wel even van te voren reserveren want het zat propje vol.

 

Groeten Jacobien de Hoog