Pizza di Nona bestaat uit twee verdiepingen en een grote binnentuin waardoor er genoeg ruimte is voor een evenement. Hierbij kunt u o.a. denken aan een verjaardag, bedrijfs diner, trouwerij en baby shower. Omdat wij zowel een restaurant als patisserie zijn zijn er diverse mogelijkheden wat betreft soort evenement.

Heeft u al een eigen locatie of partij georganiseerd dan kunt u ons ook inhuren om de catering te verzorgen. Wij beschikken over alle materialen die nodig zijn om dezelfde kwaliteit op locatie te leveren als in ons restaurant en salon/patisserie zelf.

Naast alle consumpties kunnen wij ook zorgen voor een echte Italiaanse sfeer door middel van onze huis band met een uitstekend repertoire aan zowel bekende als onbekende liederen.

Heeft u interesse in het organiseren van een partij samen met Pizza di Nonna dan maken wij graag een afspraak met u om uw wensen en alle mogelijkheden door te spreken.

Ook is het dagelijks mogelijk om een Sweet High Tea te boeken voor in onze salon. De High Tea bevat diverse gebakjes, koekjes, stukken taart, ijs en uiteraard koffie en thee. Het is verstandig om minimaal een dag van te voren te bellen wanneer er ruimte is, dit om op de dag zelf teleurstellingen te voorkomen.De High Tea is vanaf 2 personen te reserveren en de kosten bedragen 15,00 p.p